Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33084
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
50 g Celer řapíkatý
1 ks Cibule
20 ml Citronová šťáva
20 g Citrony
100 g Kukuřičné paličky v sladkokyselém nálevu
150 g Majonéza
200 g Mrkev kořen
100 g Okurka salátová
100 g Paprika červená
100 g Petržel kořen
50 g Petržel kudrnka
10 g Sůl
2 l Voda pitná
1 kg Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 382 kcal
Kilojoule 1 599kJ
5% Sacharidy 18 g
169% Tuky 127 g
75% Sodík 2 g
85% Bílkoviny 48 g

Treska v majonéze postup přípravy receptu:

1

Do širšího hrnce dáme kořenovou zeleninu, cibuli a bobkový list, zalijeme vodou a povaříme zakryté asi 10 minut, odstavíme a necháme trochu vychladnout.

2

Vykuchanou tresku uvnitř nasolíme, pokapeme citronovou šťávou a naplníme rozpůlenou mrkví a řapíky celeru. Opatrně svážeme nebo použijeme potravinářskou síťku a vložíme na silikonovou podložku nebo napařovač do vývaru a na mírném ohni povaříme 15 minut a necháme ve vývaru vychladnout. Studenou rybu opatrně vyjmeme, zbavíme síťky a necháme okapat, osolíme na povrchu. Přendáme na oválnou mísu a ozdobíme nasekanou petrželkou a kolečkem citronu. Vedle ryby uděláme kopeček z majonézy a z druhé strany rybu přizdobíme kukuřičkami, proužky papriky a okurky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept