Recept

Kuřecí vývar s rýží

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 33086

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Citrony
1 polévková lžíce Garam masala
1 kávová lžička Kurkuma
1 dl Mléko kokosové
55 g Máslo čerstvé
225 g Rýže dlouhozrnná
1 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 676 kcal
Kilojoule 2 829kJ
16% Sacharidy 56 g
30% Tuky 22 g
39% Sodík 789 mg
15% Bílkoviny 8 g

Kuřecí vývar s rýží postup přípravy receptu:

1

Na kostičky nakrájenou cibulku orestujeme na másle dozlatova.

2

Přisypeme garam masalu a 2 minuty mícháme.

3

Přidáme propláchnutou rýži a dobře promícháme.

4

Zalijeme vývarem s kurkumou a přivedeme k varu.

5

Na mírném ohni za občasného míchání vaříme 20 minut, pak přidáme nastrouhanou citronovou kůru a kokosové mléko a povaříme ještě 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept