Jednoduchý recept

Krkonošský kapr s kysaným zelím

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 33087
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
800 g Kapr obecný
1,5 kávová lžička Kmín celý
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 dl Masový vývar
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 špetka Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 418 kcal
Kilojoule 1 750kJ
4% Sacharidy 13 g
31% Tuky 24 g
29% Sodík 584 mg
69% Bílkoviny 39 g

Krkonošský kapr s kysaným zelím postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce kapra osolíme, opepříme a posypeme kmínem.

2

V hlubší pánvi rozpálíme olej s máslem a porce kapra zprudka osmažíme z obou stran dozlatova.

3

Oloupeme cibuli a pokrájíme ji nadrobno. Pak kapra vyjmeme a na zbylém tuku cibuli zpěníme dorůžova, přimícháme sladkou a pálivou papriku, kysané zelí (jemně pokrájené), zakryjeme pokličkou a dusíme asi deset minut.

4

Do zelí vložíme porce kapra, přilijeme masový vývar a dusíme asi 5 minut, potom podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept