Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 33090

Ingredience

1 balení Artyčoky sterilované
2 ks Cibulka jarní
1 balení Fazole bílé sterilované
1 kávová lžička Ocet vinný
2 polévková lžíce Olivy černé
1 polévková lžíce Pesto rosso
300 g Rajčata Cherry
200 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 233 kcal
Kilojoule 975kJ
1% Sacharidy 4 g
24% Tuky 18 g
6% Sodík 114 mg
26% Bílkoviny 15 g

Sředomořský salát postup přípravy receptu:

1

Artyčoky slijeme, stranou dáme 3 lžíce oleje. Odebraný olej dáme do misky a promícháme s červeným pestem a vinným octem, osolíme.

2

Artyčoky nahrubo nasekáme a společně s fazolemi, cherry rajčátky, olivami, jarní cibulkou a polovinou rozdrobeného ovčího sýra přidáme do misky k zálivce. Vše důkladně promícháme a osolíme. Navrch nasypeme zbytek ovčího sýra a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept