Jednoduchý recept

Mlíčí po mlynářsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 33094
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
1 ks Citrony
60 g Máslo čerstvé
300 g Mlíčí z kapra
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 721kJ
12% Sacharidy 42 g
34% Tuky 26 g
20% Sodík 410 mg
12% Bílkoviny 7 g

Mlíčí po mlynářsku postup přípravy receptu:

1

Omyté mlíčí dáme do síta a spaříme horkou vodou, do které jsme dali trochu octa.

2

V misce smícháme hladkou mouku se solí a pepřem. Omytou petrželku kudrnku drobně pokrájíme. Mlíčí obalíme v ochucené mouce.

3

V pánvi rozehřejeme máslo a mlíčí osmažíme z každé strany dozlatova.

4

Osmažené mlíčí dáme na talíře, pokapeme citronovou šťávou, posypeme petrželkou kudrnkou, ozdobíme kolečky omytého citronu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept