Jednoduchý recept

Kapr podle pekaře

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33100
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1500 g Kapr obecný
0,5 kávová lžička Kmín drcený
130 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Petržel - nať
3 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 480 kcal
Kilojoule 2 007kJ
0% Sacharidy 1 g
43% Tuky 32 g
12% Sodík 240 mg
80% Bílkoviny 45 g

Kapr podle pekaře postup přípravy receptu:

1

Kapra očistíme, vykucháme a naporcujeme. Poté zakapeme citronovou šťávou, osolíme a posypeme kmínem.

2

Porce vložíme do pekáče na rozpuštěné máslo a v předehřáté troubě pečeme, až ryba zezlátne. Porce při servírování sypeme drobně sekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept