Recept

Placičky z filé z tresky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33114
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

700 g Filé z aljašské tresky
1 špetka Kari koření
1,5 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 špetka Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
1,5 polévková lžíce Strouhanka
160 g Sýr Ementál (Primátor)
2 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná
Na obalení
3 polévková lžíce Strouhanka
Na smažení
160 ml Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 714 kcal
Kilojoule 2 987kJ
2% Sacharidy 7 g
74% Tuky 56 g
6% Sodík 127 mg
83% Bílkoviny 47 g

Placičky z filé z tresky postup přípravy receptu:

1

Filé uvaříme, necháme vychladnout, umeleme v masovém strojku. V míse rybu smícháme s moukou, nastrouhaným sýrem, rozšlehanými vejci, solí, strouhankou, paprikou a kořením. Vypracujeme hmotu, ze které vyválíme váleček, nakrájíme ho na kousky, z nichž tvarujeme placičky, které obalíme ve strouhance.

2

Placičky smažíme v rozpáleném oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept