Recept

Bramborový salát s celerem a vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 33118
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

600 g Brambory
400 g Celer sterilovaný
2 kávová lžička Ocet kvasný lihový
6 polévková lžíce Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 531kJ
9% Sacharidy 31 g
28% Tuky 21 g
35% Sodík 694 mg
28% Bílkoviny 16 g

Bramborový salát s celerem a vejci postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Poté je oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme je do mísy, přidáme k nim na kostičky nakrájený naložený celer, který jsme scedili a nechali okapat. Přidáme uvařená vejce nakrájená na stejné kostičky, ochutíme solí, pepřem a octem. Salát lehce promícháme s olivovým olejem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept