Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 33128

Ingredience

200 g Brambory
100 g Celer bulvový
2 ks Cibule
200 g Fazole
1,5 l Hovězí vývar základní
200 g Hrášek
100 g Kedlubna
200 g Květák
2 ks Mrkev kořen
200 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 524 kcal
Kilojoule 2 192kJ
14% Sacharidy 50 g
191% Tuky 144 g
42% Sodík 842 mg
32% Bílkoviny 18 g

Zeleninová příloha postup přípravy receptu:

1

V hrnci na másle osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli, zalijeme vývarem, přidáme na kostky nakrájené brambory, kedlubnu, celer, na kolečka mrkev a pórek, vysypeme hrášek, fazole a květák, který rozdělíme na kousky. Přidáme sůl a pepř, přiklopíme hrnec a vaříme přibližně 30 minut.

Poznámka

Servírujeme jako přílohu k rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept