Kotlety vepřové - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kotlety vepřové
Kotlety vepřové
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | vassova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (35%) |
ID receptu: | 33135 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
5 polévková lžíce | Kečup ostrý |
6 ks | Paprika červená |
2 špetka | Pepř černý mletý |
200 g | Sádlo vepřové škvařené |
1 kávová lžička | Sůl |
0,5 kg | Vepřové kotlety |
1 dl | Víno bílé |
0,5 l | Vývar z hovězích kostí |
100 g | Žampiony čerstvé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 92,5mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 134,6mg |
Vitamín E | 1,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprika červená, Sůl, Víno bílé, Žampiony čerstvé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup ostrý, Pepř černý mletý, Vepřové kotlety, Vývar z hovězích kostí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Sádlo vepřové škvařené nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Kotlety vepřové postup přípravy receptu:
1 | Na pánvičku dáme sádlo, na kolečka nakrájený česnek, na něm zprudka z obou stran restujeme naklepané, osolené a opepřené kotlety. Přidáme na tenké proužky nakrájené papriky, žampiony, přidáme kečup, víno, zalijeme vývarem a pod poklicí dusíme přibližně 60 minut. |