Recept

Sleďový salát s fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33143
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

300 g Brambory
1 ks Cibule
1 ks Citrony
100 g Fazole červené sterilované
20 ml Hořčice
100 g Jablka
3 ml Ocet kvasný lihový
100 g Okurka salátová
20 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
30 g Petržel kudrnka
300 g Sleď čerstvý
6 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 160 kcal
Kilojoule 671kJ
4% Sacharidy 16 g
11% Tuky 8 g
23% Sodík 470 mg
16% Bílkoviny 9 g

Sleďový salát s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme ve slupce, ještě teplé oloupeme. Do větší mísy dáme sterilované červené fazole, oloupaná jablka a okurku nakrájené na kostičky. Přidáme sledě a brambory také nakrájené na kostičky a cibuli nadrobno. Osolíme, opepříme, zalijeme trochou octa a oleje, nakonec vmícháme hořčici. Servírujeme vychlazené, ozdobené snítkou petrželky a kolečky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept