Jednoduchý recept

Krkonošská kukuřičná kaše bez mléka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 33153

Ingredience

3 ks Cibulka jarní
250 g Mouka kukuřičná
4 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 450kJ
15% Sacharidy 53 g
17% Tuky 13 g
10% Sodík 210 mg
7% Bílkoviny 4 g

Krkonošská kukuřičná kaše bez mléka postup přípravy receptu:

1

Do hrnce s vařící osolenou vodou postupně přisypáváme kukuřičnou mouku a pomalu vaříme do doby, až je dostatečně rozpuklá. Stále mícháme!

2

Oloupanou jarní cibulku pokrájíme na tenká kolečka a zpěníme na sádle do zlatova.

3

Kukuřičnou kaši podáváme politou sádlem a cibulkou. Podáváme ji horkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept