Jednoduchý recept

Vepřová kotleta na pistáciových oříšcích

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 33166
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
85 ml Olej olivový extra panenský
40 ml Olej rostlinný
100 g Pistácie
1 plátek Roketa
2 kávová lžička Sůl
600 g Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 661 kcal
Kilojoule 2 765kJ
2% Sacharidy 7 g
47% Tuky 35 g
24% Sodík 471 mg
64% Bílkoviny 36 g

Vepřová kotleta na pistáciových oříšcích postup přípravy receptu:

1

Naklepané a osolené vepřové kotlety potřeme jemně olejem a vložíme do předem vyhřáté trouby, kde je grilujeme pět minut z každé strany.

2

Zatímco se kotlety grilují, rozmixujeme oloupané pistáciové oříšky s česnekem, roketovým lístkem a olivovým olejem. Vznikne tuhá pasta, kterou potřeme ugrilované maso.

Poznámka

Podáváme s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept