Jednoduchý recept

Vepřové kotlety na barevném pepři

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 33196
Kategorie: Maso

Ingredience

30 g Máslo čerstvé
250 ml Mléko polotučné
2 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Pastinák
125 ml Pepř 4 barev
3 ks Jablka
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Parmezán
600 g Vepřové kotlety
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 687 kcal
Kilojoule 2 873kJ
15% Sacharidy 55 g
270% Tuky 202 g
34% Sodík 688 mg
80% Bílkoviny 45 g

Vepřové kotlety na barevném pepři postup přípravy receptu:

1

Nejdříve připravíme zeleninu, kterou nakrájíme na kostičky a ty pak vaříme do změknutí v mírně osolené vodě. Do uvařené zeleniny přidáme máslo a mléko a to vše rozmačkáme. Ochutíme pepřem a dosolíme. Zeleninovou směs vložíme do zapékací misky, posypeme parmezánem a upečeme dozlatova.

2

Vepřové kotlety posypeme barevným pepřem a osolíme. Na pánvi s rozpáleným tukem opékáme, aby maso zůstalo středně propečené.

3

Podáváme se zapékanou zeleninou, masovou šťávou a jemně nastrouhanými jablky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept