Jednoduchý recept

Telecí játra s bylinkovým máslem (minutka)

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 332

Ingredience

150 g Citrony
1000 g Játra telecí
5 g Máslo bylinkové
80 ml Olej rostlinný
20 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 152 kcal
Kilojoule 636kJ
1% Sacharidy 5 g
8% Tuky 6 g
43% Sodík 853 mg
36% Bílkoviny 20 g

Telecí játra s bylinkovým máslem (minutka) postup přípravy receptu:

1

Telecí játra opláchneme a očistíme. Nakrájíme je na řezy, mírně naklepeme, okraje nařízneme a játra po obou stranách rychleji opečeme na horkém oleji.

2

Opečené řezy mírně osolíme.

3

Nakonec navrch položíme oloupaný plátek citronu a dávku bylinkového másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept