Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 33206
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
30 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
1 ks Kapie
2 kávová lžička Kari koření
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 dl Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
150 g Salám měkký
1 kávová lžička Sůl
40 g Sýr Eidam cihla 45%
0,5 kg Vepřová kýta
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

70% Kalorie 1,379 kcal
Kilojoule 5 770kJ
1% Sacharidy 4 g
183% Tuky 137 g
63% Sodík 1 g
66% Bílkoviny 37 g

Vepřová kapsa postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme, naklepeme do tvaru řízků, osolíme, opepříme a necháme stranou.

2

Salám, sýr, kapii pomeleme ve strojku na maso, přidáme hrášek a promícháme. Připravenou směs dáme na naklepané maso, přeložíme, spojíme párátkem, obalíme v mouce a na rozpáleném oleji, do kterého jsme dali na kolečka nakrájený česnek, po obou stranách opečeme.

3

Když jsou kapsy hotové, vybereme je z pánve, do šťávy nalijeme vývar, přidáme máslo, koření a dochutíme.

4

Kapsu krájíme šikmo, aby byla vidět náplň.

Poznámka

Podáváme s rýži a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept