Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 3321

Ingredience

1 ks Bujón hovězí
1 ks Cibule
50 g Houby sušené
4 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Oregano sušené
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Petržel - nať
1 ks Pórek
20 g Rýže indiánská
300 g Rýže loupaná
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 548 kcal
Kilojoule 2 291kJ
24% Sacharidy 87 g
18% Tuky 13 g
34% Sodík 684 mg
35% Bílkoviny 20 g

Houbové rizoto postup přípravy receptu:

1

Zalijeme houby vodou a povaříme je doměkka.

2

Rýži propláchneme. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme rýži a opečeme. Vmícháme nakrájený česnek, pórek, houby a zalijeme 0.5l vody. Osolíme, opepříme, přidáme papriku, oregano a bujon.

3

Promícháme, zakryjeme pokličkou a vaříme.

4

Rizoto podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept