Recept

Zelenina dušená s kuřecím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 33210

Ingredience

2 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
250 g Fazolové lusky zelené
2 ks Kedlubna
400 g Kuřecí prsa
370 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
750 ml Voda pitná
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 969kJ
5% Sacharidy 17 g
292% Tuky 219 g
19% Sodík 374 mg
45% Bílkoviny 25 g

Zelenina dušená s kuřecím masem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou mrkev a kedlubny nakrájíme na plátky, fazolky několikrát překrojíme.

2

Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Opečeme je v kastrolu na oleji, přidáme připravenou zeleninu, na plátky nakrájené žampiony a vše chvíli podusíme.

3

Přidáme nasekané bylinky, přilijeme 750 ml vody, vaříme asi 15 minut.

4

Maso vyjmeme, po vychladnutí nakrájíme na kousky. Vrátíme do kastrolu, osolíme a opepříme. Posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept