Recept

Tuňák v oleji s těstovinami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33211
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Hrášek v mírně slaném nálevu
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
250 g Těstoviny Fusilli
160 g Tuňák v oleji
2 l Voda pitná
60 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 844 kcal
Kilojoule 3 532kJ
36% Sacharidy 128 g
20% Tuky 15 g
14% Sodík 290 mg
78% Bílkoviny 44 g

Tuňák v oleji s těstovinami postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme ve vroucí vodě na skus.

2

V mezičase na oleji na pánvi restujeme drobně pokrájenou cibuli, poté přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampiony, okapaný hrášek a tuňáka, kterého jsme rozebrali na malé kousky. Směs podusíme, přidáme rajčatový protlak a lehce promícháme.

3

Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a vložíme do nahřáté mísy. Vmícháme směs s tuňákem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept