Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 33214
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
2 ks Cibulka jarní
0,5 ks Citrony
4 ks Estragon
100 g Mandle
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Olej rostlinný
4 ks Petržel - nať
1 kg Pstruh
4 ks Tymián čerstvý
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 796 kcal
Kilojoule 3 332kJ
9% Sacharidy 31 g
64% Tuky 48 g
9% Sodík 182 mg
119% Bílkoviny 67 g

Pstruh na mandlích postup přípravy receptu:

1

Očištěné pstruhy opláchneme a osušíme, do vnitřku každého pstruha dáme snítku petrželové nati, snítku tymiánu a estragonu, měsíček citronu.

2

Mandle umeleme. Česnek a cibulku nakrájíme na kolečka a osmažíme na lžící olivového oleje.

3

Pstruhy obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích a umletých mandlích.

4

Ve velké pánvi rozpustíme máslo s rostlinným olejem, rozehřejeme a pstruhy smažíme po každé straně asi šest minut.

5

Podáváme posypané osmaženou cibulkou s česnekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept