Recept

Králík pečený na zelenině

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 33238

Ingredience

250 g Cottage jihočeský-maďarská zelenina
1 polévková lžíce Hořčice
2 polévková lžíce Kečup ostrý
0,5 kg Králičí maso
1 dl Olej slunečnicový
2 špetka Pepř černý mletý
200 g Sádlo vepřové škvařené
150 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 966 kcal
Kilojoule 4 042kJ
2% Sacharidy 6 g
124% Tuky 93 g
13% Sodík 270 mg
75% Bílkoviny 42 g

Králík pečený na zelenině postup přípravy receptu:

1

Králíka vykucháme, umyjeme, vykostíme, maso nakrájíme na plátky, nožem naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme a na sádle osmahneme.

2

Ohnivzdornou misku vytřeme olejem a naskládáme maso, které potřeme kečupem a hořčicí, posypeme pepřem a vylijeme celou sklenici sterilizované zeleniny, naskládáme plátky sýra, přikryjeme poklicí a ve vyhřáté troubě pečeme 40 minut.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami, které posypeme na kolečka nakrájeným pórkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept