Filé po německu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Filé po německu
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 3325 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
0,5 kg | Filé z aljašské tresky |
3 polévková lžíce | Olej stolní |
50 g | Rajčata sušená sterilovaná |
1 špetka | Sůl |
200 g | Šunka schwarzwaldská |
100 g | Sýr Eidam cihla 40% |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 65,2mg |
Draslík | 195,6mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 12,7mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej stolní, Rajčata sušená sterilovaná, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé z aljašské tresky, Šunka schwarzwaldská, Sýr Eidam cihla 40% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Filé po německu postup přípravy receptu:
1 | Rozmrazené filé vložíme do pekáče, osolíme a na filé položíme plátky schwarzwaldské šunky. Na plátky šunky dáme kousky sušených rajčat. |
2 | Pekáč vložíme do trouby a dáme zapéct. |
3 | Po chvíli posypeme povrch nastrouhaným sýrem a ještě zapečeme. |