Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 3325
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 kg Filé z aljašské tresky
3 polévková lžíce Olej stolní
50 g Rajčata sušená sterilovaná
1 špetka Sůl
200 g Šunka schwarzwaldská
100 g Sýr Eidam cihla 40%

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 475kJ
1% Sacharidy 4 g
26% Tuky 20 g
5% Sodík 91 mg
72% Bílkoviny 41 g

Filé po německu postup přípravy receptu:

1

Rozmrazené filé vložíme do pekáče, osolíme a na filé položíme plátky schwarzwaldské šunky. Na plátky šunky dáme kousky sušených rajčat.

2

Pekáč vložíme do trouby a dáme zapéct.

3

Po chvíli posypeme povrch nastrouhaným sýrem a ještě zapečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept