Recept

Zelené fazolky s ovčím sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 33250

Ingredience

1 ks Ciabatta
1 ks Cibule červená
300 g Fazolové lusky zelené
1 kávová lžička Hořčice
2 polévková lžíce Ocet jablečný
6 polévková lžíce Olej olivový
20 ks Olivy černé
20 ks Rajčata Cherry
200 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Cukr krupice

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,144 kcal
Kilojoule 4 786kJ
19% Sacharidy 70 g
124% Tuky 93 g
323% Sodík 6 g
44% Bílkoviny 25 g

Zelené fazolky s ovčím sýrem postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 150 stupňů Celsia. Cherry rajčátka omyjeme, přepůlíme a položíme na plech řeznou plochou dolů, pečeme asi 60 minut.

2

Ve vroucí osolené vodě asi 3 minuty blanšírujeme zelené fazolky, poté je slijeme a necháme okapat.

3

V misce smícháme olej, jablečný ocet, cukr, hořčici a uděláme zálivku. Ciabattu nakrájíme na kostičky a na troše olivového oleje ji opečeme.

4

Opečená rajčátka promícháme se zálivkou, přidáme olivy, na kostičky nakrájený ovčí sýr, proužky červené cibule, ciabattu a fazolky. Vše promícháme společně s připravenou zálivkou, poté ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept