Nádivka z vepřového a telecího masa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Nádivka z vepřového a telecího masa
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | DANAE |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (88%) |
ID receptu: | 33268 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
40 g | Cibulka jarní |
15 g | Máslo čerstvé |
30 g | Olivy černé |
2 g | Pepř černý mletý |
10 g | Petržel - nať |
30 g | Pistácie |
2 g | Sůl |
115 g | Šunka tradiční |
445 g | Telecí maso mleté |
60 g | Vejce slepičí |
225 g | Vepřové maso mleté |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 99,8mg |
Draslík | 331,9mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,7mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibulka jarní, Pistácie, Sůl, Telecí maso mleté, Vejce slepičí, Vepřové maso mleté mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Olivy černé, Pepř černý mletý, Petržel - nať, Šunka tradiční mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Nádivka z vepřového a telecího masa postup přípravy receptu:
1 | Jarní cibulku osmahneme na másle. Ve velké míse ji smícháme s lehce rozšlehanými vejci a všemi ostatními surovinami. |