Recept

Nádivka z vepřového a telecího masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 33268
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

40 g Cibulka jarní
15 g Máslo čerstvé
30 g Olivy černé
2 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
30 g Pistácie
2 g Sůl
115 g Šunka tradiční
445 g Telecí maso mleté
60 g Vejce slepičí
225 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 940kJ
1% Sacharidy 2 g
20% Tuky 15 g
21% Sodík 419 mg
35% Bílkoviny 20 g

Nádivka z vepřového a telecího masa postup přípravy receptu:

1

Jarní cibulku osmahneme na másle. Ve velké míse ji smícháme s lehce rozšlehanými vejci a všemi ostatními surovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept