Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 33279
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
1 ks Cibule
400 g Hovězí maso přední
100 g Mrkev kořen
2 g Nové koření celé
100 g Petržel kořen
300 g Protlak rajčatový
8 g Sůl
20 g Máslo čerstvé
100 g Rohlíky bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 254 kcal
Kilojoule 1 065kJ
7% Sacharidy 26 g
63% Tuky 47 g
30% Sodík 593 mg
31% Bílkoviny 18 g

Vodová rajská polévka postup přípravy receptu:

1

Do hrnce dáme přední hovězí maso, kořenovou zeleninu, cibuli, bobkový list a nové koření, pozvolna vaříme na mírném ohni minimálně hodinu a sbíráme bílkovinovou pěnu, která se tvoří na povrchu. Hotový horký vývar opatrně slijeme, zeleninu a maso odložíme na jiné použití. Do čistého vývaru vmícháme rajský protlak, dosolíme a ještě 15 minut povaříme na mírném ohni. Podáváme s krutony - na másle opečené kostičky rohlíku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept