Pomazánka z vařeného masa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka z vařeného masa
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | kuba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 33296 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
0,5 ks | Cibule |
1 kávová lžička | Hořčice plnotučná |
200 g | Hovězí maso vařené |
60 ml | Hovězí vývar základní |
50 g | Máslo čerstvé |
1 ks | Okurky nakládané |
1 špetka | Pepř černý mletý |
0,5 kávová lžička | Sůl |
1 kávová lžička | Worcester (worcesterská omáčka) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 65,0mg |
Draslík | 54,4mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,9mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 14,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Hovězí vývar základní, Okurky nakládané, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná, Hovězí maso vařené, Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Worcester (worcesterská omáčka) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pomazánka z vařeného masa postup přípravy receptu:
1 | Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vmícháme umleté vařené hovězí maso, osolíme, podlijeme hovězím vývarem a zhruba 5 minut povaříme. |
2 | Do vychladlé hmoty zamícháme drobně nakrájenou okurku, pepř, hořčici a worcester. |