Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 33298
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

100 g Cibule
120 g Jablka
150 g Majonéza
150 g Okurky nakládané
2 špetka Pepř černý mletý
200 g Telecí pečeně
250 g Vepřová pečeně

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 659kJ
3% Sacharidy 12 g
39% Tuky 30 g
40% Sodík 806 mg
36% Bílkoviny 20 g

Pražský salát I. postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a hrubě nastrouháme, okurky nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli drobně nakrájíme, na cedníku ji prolijeme vroucí vodou, studenou zchladíme a necháme okapat.

2

Vychladlé upečené telecí a vepřové maso nakrájíme na nudličky a vložíme do mísy a opepříme.

3

K masu lehce přimícháme všechny ostatní přísady a na závěr majonézu. Salát podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept