Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 33306

Ingredience

110 g Cizrna
200 g Kuřecí maso vařené
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
20 g Máslo čerstvé
125 g Nudle vaječné
3 g Pepř cayenský
5 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
200 g Pórek
5 g Sůl
1 l Vývar drůbeží
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 628 kcal
Kilojoule 2 626kJ
11% Sacharidy 41 g
21% Tuky 15 g
64% Sodík 1 g
43% Bílkoviny 24 g

Bujón s pórkem postup přípravy receptu:

1

K varu přivedeme kuřecí vývar a těstoviny v něm povaříme do změknutí. Potom je vyjmeme naběračkou s otvory. Vývar stále vaříme.

2

Kolečka pórku a drcený česnek smažíme na másle dozlatova. Přidáme cizrnu, asi 1 minutu mícháme a potom ji poprášíme moukou. Smažíme asi 10 sekund, potom postupně přiléváme vroucí vývar.

3

Petrželku nasekáme a polévku ochutíme, pak přidáme cayenský pepř, osolíme a opepříme. Přidáme těstoviny a kuřecí maso a znovu přivedeme k varu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept