Recept

Vývar s fazolemi a zeleninou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 175 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 33308

Ingredience

50 g Anglická slanina
120 g Brambory
120 g Cibule
220 g Cuketa
250 g Fazole Borlotti
80 g Hrášek
60 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
30 g Pesto
3 polévková lžíce Petržel - nať
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
200 g Rajčata
30 g Sýr Parmezán
5 g Sůl
120 g Tuřín
80 g Těstoviny rotelle
80 ml Víno červené
2 l Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 695 kcal
Kilojoule 2 909kJ
23% Sacharidy 84 g
84% Tuky 63 g
154% Sodík 3 g
48% Bílkoviny 27 g

Vývar s fazolemi a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Přes noc namočíme propláchnuté fazole. Vaříme je 15 minut a scedíme.

2

Nakrájíme zeleninu, slaninu a nadrtíme česnek. Na oleji smažíme cibuli, česnek a slaninu. Přidáme rajčata, petrželku a fazole, vývar a víno. Vaříme pod pokličkou 2 hodiny. Potom přidáme mrkev, tuřín, brambory a rajčatový protlak a vaříme 20 minut.

3

Do polévky vložíme cukety, hrášek a těstoviny. Povaříme ještě 10-15 minut, osolíme a opepříme. Polévku před podáváním ozdobíme nastrouhaným parmezánem a trochou omáčky pesto.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept