Recept

Krevetová polévka s hráškem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 33309
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

10 g Bazalka
120 g Cibule
100 g Hrášek
250 g Krevety tygří - loupané
1 polévková lžíce Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
200 g Těstoviny Capellini
1,5 l Vývar drůbeží
5 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 696 kcal
Kilojoule 2 913kJ
11% Sacharidy 41 g
17% Tuky 12 g
86% Sodík 2 g
49% Bílkoviny 28 g

Krevetová polévka s hráškem postup přípravy receptu:

1

Krevety rozkrájíme na kousky. Nakrájenou cibuli smažíme na oleji doměkka. Přilijeme kuřecí vývar a přivedeme jej k varu.

2

Přidáme nastrouhaný zázvor, cukrový hrášek, krevety a těstoviny. Vaříme při střední teplotě 4 minuty. Osolíme a opepříme podle chuti, ozdobíme čerstvými lístky bazalky a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept