Recept

Těstovinová polévka s párkem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 33311

Ingredience

2 kostka Bujón zlatý hovězí
100 g Celer řapíkatý
200 g Fazole bílé v mírně slaném nálevu
200 g Fazole červené sterilované
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
60 g Mrkev kořen
20 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
250 g Párky Frankfurtské
400 g Pórek
5 g Sůl
125 g Těstoviny Conchiglie
2 l Voda pitná
125 ml Víno bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 823kJ
13% Sacharidy 46 g
63% Tuky 47 g
31% Sodík 617 mg
27% Bílkoviny 15 g

Těstovinová polévka s párkem postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejeme olej, vložíme nakrájený párek, kolečka pórku, drcený česnek, nakrájenou mrkev a řapíkatý celer a za občasného zamíchání je 2-3 minuty smažíme.

2

Zeleninu v hrnci poprášíme moukou a cca 1 minutu mícháme. Postupně vmícháme vodu s rozdrobenými kostkami hovězího vývaru a víno. Přivedeme k varu, ztlumíme oheň a necháme 10 minut mírně vařit.

3

Přidáme těstoviny a fazole, zvýšíme teplotu a 8-10 minut vaříme, až těstoviny změknou. Dochutíme solí a pepřem.

Poznámka

Před podáváním můžeme porce ozdobit nakrájenou čerstvou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept