Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 33317
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

100 g Kroupy ječné
40 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
3 ks Vaječný žloutek slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 991kJ
6% Sacharidy 20 g
20% Tuky 15 g
40% Sodík 797 mg
11% Bílkoviny 6 g

Jemná ječná polévka postup přípravy receptu:

1

Ječné kroupy propereme ve vodě, zalijeme čerstvou vodou a necháme pozvolna vařit asi 25 minut, až jsou kroupy měkké. Osolíme, opepříme, vložíme do polévky 2 velké lžíce másla a na závěr vmícháme žloutky, 2 minuty povaříme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept