Recept

Krupicová polévka s petrželkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 33319

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
5 g Pepř bílý
100 g Petržel kudrnka
200 g Pšeničná krupice
8 g Sůl
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 107kJ
11% Sacharidy 40 g
12% Tuky 9 g
40% Sodík 801 mg
11% Bílkoviny 6 g

Krupicová polévka s petrželkou postup přípravy receptu:

1

V hrnci přivedeme k varu vodu. V misce smícháme trochu studené vody s krupicí na kaši, kterou za stálého míchání vlijeme do vroucí vody. Necháme 5 minut povařit, osolíme, opepříme a do již odstavené polévky vložíme 2 lžíce másla a vmícháme nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept