Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 33332

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Citrony
3 ks Feferony
2 polévková lžíce Hořčice
200 g Játra vepřová
3 polévková lžíce Kečup
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 kávová lžička Omáčka Kari
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
100 g Slanina vepřová
200 g Sádlo vepřové škvařené
1 kávová lžička Sůl
0,5 kg Vepřová kýta
150 g Vepřové plíce
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 967 kcal
Kilojoule 4 048kJ
7% Sacharidy 24 g
112% Tuky 84 g
31% Sodík 626 mg
81% Bílkoviny 46 g

Vepřová směs postup přípravy receptu:

1

Vepřovou kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na sádle je osmažíme. Dáme stranou a přikryjeme, aby nevychladly.

2

V jiné pánvičce a na čistém sádle spolu s cibuli osmažíme na tenké proužky nakrájená játra, plíce, slaninu nakrájenou na větší plátky, na kolečka česnek a rajčata.

3

Před dokončením smažení do pánvičky přidáme kečup, feferonky, koření, podle chuti přisolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.

Poznámka

Na talíř dáme osmažené řízky, na ně naskládáme játra, plíce, slaninu a polijeme šťávou. Jako příloha je vhodná dušená rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept