Recept

Venkovská polévka s dýní

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 33344

Ingredience

120 g Brambory
60 g Cibule
700 g Dýně
30 g Máslo čerstvé
125 g Nudle vaječné
10 ml Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
5 g Sůl
3 l Vývar drůbeží
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 933 kcal
Kilojoule 3 906kJ
10% Sacharidy 37 g
28% Tuky 21 g
114% Sodík 2 g
24% Bílkoviny 13 g

Venkovská polévka s dýní postup přípravy receptu:

1

Dýni a brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Nakrájenou cibuli a drcený česnek smažíme na oleji a másle na malém ohni a za občasného zamíchání asi 5 minut doměkka.

2

Přidáme nakrájenou dýni, brambory a kuřecí vývar. Zvýšíme teplotu, hrnec zakryjeme pokličkou a vaříme asi 10 minut, až zelenina změkne.

3

Do polévky vložíme těstoviny, občas zamícháme a vaříme asi 5 minut. Dochutíme pepřem a solí. Jednotlivé porce posypeme nakrájenou petrželkou a servírujeme.

Poznámka

Kuřecí vývar musí být co nejkvalitnější.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept