Recept

Špagety s mletým hovězím masem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33352
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 kávová lžička Cukr krupice
400 g Hovězí maso mleté
2 kávová lžička Ocet vinný červený
20 ml Olej olivový
500 g Omáčka rajčatová
1 kávová lžička Oregano sušené
75 g Pancetta
5 g Pepř černý mletý
500 g Špagety
5 g Sůl
40 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 837 kcal
Kilojoule 3 501kJ
29% Sacharidy 105 g
30% Tuky 23 g
79% Sodík 2 g
79% Bílkoviny 44 g

Špagety s mletým hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Nakrájenou pancettu osmažíme na oleji, přimícháme mleté maso a necháme zhnědnout. Případné hrudky rozmačkáme vařečkou.

2

Přidáme rajčatovou omáčku, ocet, cukr, sůl, pepř, oregano a přivedeme k varu. Ztlumíme oheň a za občasného zamíchání 15 minut vaříme. Omáčka se nesmí přichytit na dno hrnce.

3

Uvaříme špagety ve slané vodě al dente. Scedíme je, upravíme na talíře, přelijeme omáčkou a posypeme nastrouhaným parmezánem.

Poznámka

Jednotlivé porce můžeme ozdobit čerstvou dobromyslí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept