Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33356
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

5 g Chilli paprička
60 g Cibule
250 g Klobása Chorizo
2 polévková lžíce Olej olivový
425 g Passata (drcená rajčata)
5 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
5 g Sůl
40 g Sýr Parmezán
400 g Těstoviny Bucatini
125 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 512 kcal
Kilojoule 2 140kJ
15% Sacharidy 53 g
28% Tuky 21 g
28% Sodík 558 mg
40% Bílkoviny 22 g

Bucatini s klobásou postup přípravy receptu:

1

Kolečka cibule smažíme na oleji na malém ohni doměkka.

2

Přidáme nakrájenou klobásu a smažíme ji 2-3 minuty. Několikrát ji přitom obrátíme.

3

Přidáme rajčata (passata), víno, chilli papričku, sůl a pepř a zamícháme. Přivedeme k varu, potom stáhneme oheň a směs 15-20 minut zvolna vaříme.

4

Uvaříme ve slané vodě těstoviny al dente. Scedíme je a vrátíme do hrnce. Přidáme omáčku a zamícháme.

5

Upravíme na talíře a posypeme směsí čerstvé petrželky a nastrouhaného parmezánu.

Poznámka

Nemáme-li k dispozici klobásu chorizo ani žádnou česnekovou klobásu, můžeme použít jinou tvrdou klobásu nebo salám a přidat do pokrmu několik prolisovaných stroužků česneku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept