Recept

Solené vepřové maso s hráškovým pyré

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 215 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33368

Ingredience

4 g Bobkový list
120 g Cibule
500 g Hrášek
1 g Hřebíček
210 g Mrkev kořen
100 g Máslo čerstvé
2 g Nové koření celé
2 g Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
4 g Petržel - nať
300 g Pórek
30 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
4 g Tymián čerstvý
2000 g Vepřová plec
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

84% Kalorie 1,662 kcal
Kilojoule 6 956kJ
10% Sacharidy 38 g
328% Tuky 246 g
24% Sodík 472 mg
165% Bílkoviny 93 g

Solené vepřové maso s hráškovým pyré postup přípravy receptu:

1

Hrách nasypeme do hrnce, zalijeme 1 l vody, osolíme a uvedeme k varu.

2

Přidáme bobkový list a tymián. Vaříme 60 minut.

3

Uvařený hrách rozmixujeme, přidáme smetanu, máslo a dobře promícháme, osolíme a opepříme.

4

Maso dáme do hrnce, zalijeme 4 l vody, přidáme zbylé koření a zeleninu a uvedeme k varu. Vaříme 120 minut.

5

Uvařené maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a servírujeme s hrachovým pyré.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept