Jednoduchý recept

Okurkové gazpacho

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 33374
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

50 g Avokádo
1 stroužek Česnek
3 plátek Chléb toastový
30 ml Citronová šťáva
4 g Koriandr čerstvý
100 g Okurka salátová
20 ml Olej olivový extra panenský
50 g Paprika zelená
4 g Pažitka
30 g Salát římský
40 g Šalotka
1 špetka Sůl
380 ml Voda pitná
40 ml Vodka
1 špetka Pepř černý mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 109 kcal
Kilojoule 455kJ
2% Sacharidy 6 g
9% Tuky 7 g
4% Sodík 71 mg
2% Bílkoviny 1 g

Okurkové gazpacho postup přípravy receptu:

1

Zeleninu očistíme, omyjeme a pokrájíme na drobné kousky.

2

Do směsi přidáme natrhaný salát, vodku, citrónovou šťávu, olej, česnek a koriandr. Přidáme nadrobený chleba a necháme 4 minuty odležet.

3

Poté vše rozmixujeme na hladkou kaši. Osolíme, opepříme a naředíme 380 ml vody.

4

Polévku necháme dobře vychladit.

5

Servírujeme posypané sekanou pažitkou.

Poznámka

Polévku lze vylepšit krabím či krevetovým masem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept