Italská zuppa pavese - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Italská zuppa pavese
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 33393 |
Kategorie: | Čiré polévky |
Ingredience
4 plátek | Chléb toastový |
500 ml | Hovězí vývar základní |
2 špetka | Pepř černý mletý |
2 špetka | Sůl |
30 g | Sýr Parmezán |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 255,5mg |
Draslík | 259,8mg |
Vláknina | 347,0mg |
Vitamín A | 399,6mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,0mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chléb toastový, Hovězí vývar základní, Sůl, Sýr Parmezán, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Italská zuppa pavese postup přípravy receptu:
1 | Chleba osmahneme na sucho na pánvi a přendáme do polévkových talířů. |
2 | Na plátky chleba rozklepneme vejce, dbáme na celistvost žloutku. |
3 | Vývar uvedeme k varu a vejce s chlebem jím přelijeme. |
4 | Na závěr polévku opepříme, osolíme a posypeme strouhaným sýrem. |
Poznámka
Na tento recept použijeme pouze ta nejčerstvější vejce.