Recept

Pikantní polévka servírovaná v bochníku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33405

Ingredience

1 ks Chilli paprička
4 ks Chléb konzumní
70 g Cibule
450 g Kukuřice mražená
15 g Máslo čerstvé
10 ml Olej olivový
80 g Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
800 ml Vývar drůbeží
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

88% Kalorie 1,745 kcal
Kilojoule 7 302kJ
75% Sacharidy 270 g
40% Tuky 30 g
37% Sodík 736 mg
84% Bílkoviny 47 g

Pikantní polévka servírovaná v bochníku postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.

2

Papriky zbavíme jádřinců a stopek a pokrájíme na nudličky.

3

Olej rozpálíme s máslem, přidáme cibuli, krájenou papriku a nasekanou chilli papričku.

4

Smažíme 6 minut, poté vsypeme kukuřici a upravujeme další 2 minuty.

5

Polovinu zeleninové směsi rozmixujeme.

6

Obojí smícháme dohromady a naředíme vývarem.

7

Osolíme a opepříme a vaříme 6 minut.

8

Hotovou polévku zjemníme smetanou.

9

Bochníky chleba seřízneme na vrchní straně, střídku vydlabeme a takto upravený chleba naplníme polévkou.

Poznámka

Bochník chleba lze ještě překrýt plátkem eidamu a nechat chvíli zapéct v troubě. Použijeme 4 menší, kulaté bochníky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept