Recept

Rybí polévka s hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33411

Ingredience

200 g Brambory
200 g Filé rybí
450 g Hrášek mražený
30 ml Pesto
1000 ml Vývar zeleninový
30 ml Olej olivový

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 753kJ
13% Sacharidy 48 g
24% Tuky 18 g
59% Sodík 1 g
64% Bílkoviny 36 g

Rybí polévka s hráškem postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a pokrájíme na malé kostičky. Přendáme do hrnce, přidáme hrášek. Zalijeme vývarem a uvedeme k varu. Přiklopené vaříme 15 minut.

2

Filé osolíme, opepříme a osmažíme na rozpáleném oleji. Rybu pokrájíme na menší kousky.

3

Uvařenou zeleninu rozmixujeme na hladký krém.

4

Jednotlivé porce posypeme kousky ryby a ozdobíme pestem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept