Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 33425
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

60 g Cibule
1 polévková lžíce Olej olivový
825 g Passata (drcená rajčata)
5 g Pepř černý mletý
10 g Rozmarýn čerstvý
5 g Sůl
80 g Šunka parmská
50 g Sýr Parmezán
500 g Těstoviny Tagliatelle

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 568 kcal
Kilojoule 2 377kJ
28% Sacharidy 101 g
10% Tuky 8 g
44% Sodík 872 mg
43% Bílkoviny 24 g

Benátské tagliatelle postup přípravy receptu:

1

Najemno nakrájenou cibuli a šunku smažíme na oleji na malém ohni dozlatova.

2

Vložíme rozmarýn, rajčata, sůl a pepř, směs 10 minut vaříme.

3

Uvaříme ve slané vodě těstoviny al dente. Scedíme je, rozdělíme na nahřáté talíře, navrch nalijeme omáčku. Ozdobíme nastrouhaným parmezánem.

Poznámka

Voda podle potřeby. Rozmarýn, který je oblíbený zejména ve Středomoří, dodává tomuto pokrmu nezaměnitelnou chuť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept