Recept

Polévka z krůtího masa a krup

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 170 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33482

Ingredience

1 g Bobkový list
180 g Celer bulvový
120 g Cibule
1 g Hřebíček
130 g Kroupy ječné
600 g Krůtí prsa
220 g Mrkev kořen
1 g Nové koření celé
20 ml Olej olivový
4 g Pažitka
2 g Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
280 g Pórek
12 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
2200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 511 kcal
Kilojoule 2 140kJ
12% Sacharidy 44 g
195% Tuky 146 g
11% Sodík 222 mg
68% Bílkoviny 38 g

Polévka z krůtího masa a krup postup přípravy receptu:

1

Kroupy dobře propláchneme, přendáme do hrnce a zalijeme 1 l vody.

2

Osolíme, opepříme a uvedeme k varu. Vaříme 90 minut.

3

Maso omyjeme a pokrájíme na drobnější kousky a osmahneme je na rozpáleném oleji. Přilijeme 1200 ml vody, přidáme sůl, koření a oloupanou cibuli. Vše uvedeme k varu a vaříme 30 minut.

4

Celer a mrkev oloupeme, pokrájíme na menší kousky a osmahneme na rozpáleném sádle. Smažíme 5 minut. Uvařené maso i s vývarem přilijeme ke smažené zelenině a přidáme vařené kroupy. Přiklopené vaříme 10 minut. Poté přidáme pokrájený pórek. Povaříme ještě 8 minut.

5

Před servírováním posypeme sekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept