Kořeněné kotlety na grilu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 22 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kořeněné kotlety na grilu
Celkový čas: | 22 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 12 minut |
Autor: | holinka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (25%) |
ID receptu: | 33485 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
3 špetka | Majoránka |
40 ml | Olej olivový |
3 špetka | Pepř černý mletý |
3 špetka | Rozmarýn čerstvý |
3 špetka | Sůl |
3 špetka | Tymián čerstvý |
6 ks | Vepřové kotlety |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 215,9mg |
---|---|
Cholesterol | 69,0mg |
Draslík | 348,3mg |
Vláknina | 232,3mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,3mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Majoránka, Rozmarýn čerstvý, Sůl, Tymián čerstvý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový, Pepř černý mletý, Vepřové kotlety mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kořeněné kotlety na grilu postup přípravy receptu:
1 | Maso osolíme a opepříme, posypeme kořením, zalijeme olejem a necháme marinovat 12 hodin v chladu. |
2 | Marinované maso grilujeme 6 minut z každé strany. |
Poznámka
Maso servírujeme s grilovanou zeleninou.