Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33491

Ingredience

50 ml Calvados
60 g Cibule
40 ml Jablečné pyré
50 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
150 ml Smetana 16% (pochoutková)
2 špetka Sůl
6 ks Vepřové kotlety
100 ml Vývar telecí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 275kJ
1% Sacharidy 3 g
27% Tuky 20 g
8% Sodík 154 mg
39% Bílkoviny 22 g

Normandské kotlety postup přípravy receptu:

1

Maso osolíme, opepříme a osmahneme na rozpáleném másle.

2

Poté vyjmeme, do pánve přidáme nakrájenou cibuli a smažíme 2 minuty.

3

Přilijeme calvados a vaříme 2 minuty, dále přidáme smetanu, vývar a pyré a povaříme další 3 minuty.

4

Dochutíme solí a pepřem a servírujeme s masem.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept