Recept

Kuskus s jehněčím masem a boby

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 95 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 33498
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

500 g Boby zahradní
60 g Cibule
500 g Kuskus
50 g Máslo čerstvé
50 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Šafrán
500 g Skopová plec
1 špetka Sůl
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,032 kcal
Kilojoule 4 317kJ
30% Sacharidy 107 g
70% Tuky 52 g
11% Sodík 226 mg
56% Bílkoviny 31 g

Kuskus s jehněčím masem a boby postup přípravy receptu:

1

Kuskus namočíme do 1l vody, necháme 10 minut bobtnat.

2

Rozpálíme olej a osmahneme na něm pokrájené maso a cibuli. Okořeníme šafránem, solí a pepřem a necháme zezlátnout. Poté zalijeme vodou a necháme 60 minut vařit.

3

Uvaříme kuskus.

4

Z vývaru vyjmeme maso, vložíme do něj boby a vaříme dalších 20 minut. Poté do vývaru vsypeme maso a povaříme ještě 5 minut.

5

Do vařeného kuskusu dáme máslo, dobře promícháme, poté přidáme vařené maso a boby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept