Jednoduchý recept

Telecí játra anglická (minutka)

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 335

Ingredience

1000 g Játra telecí
50 g Máslo čerstvé
100 ml Olej rostlinný
10 g Petržel - nať
150 g Slanina vepřová
30 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 254 kcal
Kilojoule 1 061kJ
1% Sacharidy 3 g
22% Tuky 17 g
68% Sodík 1 g
39% Bílkoviny 22 g

Telecí játra anglická (minutka) postup přípravy receptu:

1

Telecí játra opereme, odblaníme a nakrájíme na plátky (2ks na porci). Mírně je naklepeme a okraje nařízneme.

2

Nakrájená játra opečeme na horkém oleji po obou stranách spolu s hřebínky slaniny. Opečená játra osolíme.

3

Nakonec na povrch jater klademe hřebínek pečené slaniny, pokapeme máslem a posypeme rozsekanou petrželovou natí.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept