Recept

Fusilli s mozzarellou a zeleninou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33519
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

60 g Cibule
400 g Cuketa
300 g Lilek
250 g Mozzarella
60 ml Olej olivový
40 g Olivy černé
3 g Oregano sušené
400 g Passata (drcená rajčata)
3 g Pepř cayenský
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
30 g Sýr Parmezán
400 g Těstoviny Fusilli

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 742 kcal
Kilojoule 3 103kJ
25% Sacharidy 90 g
41% Tuky 31 g
36% Sodík 714 mg
51% Bílkoviny 29 g

Fusilli s mozzarellou a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, důkladně je scedíme a vložíme do olejem vytřeného pekáče.

2

V průběhu vaření těstovin smažíme na oleji při střední teplotě na kolečka nakrájené lilky, cukety a cibuli asi 5 minut dozlatova.

3

Vložíme rajčata, dobromysl, cayenský pepř a olivy a 5 minut mírně vaříme. Zeleninovou omáčku nalijeme na těstoviny, přisypeme třetinu celkového množství mozzarelly, osolíme, opepříme a promícháme. Povrch posypeme parmezánem a zbývající mozzarellou.

4

Fusilli zapékáme zhruba 10 minut, až se sýr roztaví a zezlátne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept